Gelat de mandarina

  • Gelat de mandarina

Ingredients

  • 12 terrossos de sucre
  • 1,5 kg de mandarines
  • 1 llimona
  • 1 bric petit de crema de llet
  • 400 g de sucre

Aprofitant que estem en plena temporada de mandarines, et proposem aquesta recepta lleugera.

Elaboració:

Frega els terrossos de sucre amb la pell de la mandarina (neta, és clar) perquè agafin el gust i el color de la fruita, i desfés-los en un got d'aigua calenta. Esprem les mandarines, afegeix-hi el suc d'una llimona i barreja'l amb l'aigua amb sucre. Afegeix-hi els 400 g de sucre i la crema de llet i passa-ho tot per la batedora.

Passa la pasta a un motlle folrat amb paper film transparent i guarda-la a la nevera. Al cap de mitja hora la remenes, i al cap d'una altra hora la tornes a remenar i cap al congelador.

Ingredients

  • 12 terrossos de sucre
  • 1,5 kg de mandarines
  • 1 llimona
  • 1 bric petit de crema de llet
  • 400 g de sucre

Comparteix aquest contingut