Milfulls de poma i remolatxa amb gelat de cumquat

Recepta sostenible

Ingredients

Ingredients per al milfulls

  • 2 pomes vermelles
  • 2 remolatxes mitjanes

Ingredients per al gelat de cumquat:

  • 150 g de cumquat
  • 80 g de sucre
  • 1 iogurt de soja

Recepta de Rasoterra (Barcelona) by Queralt Carpintero

Elaboració

Preparació per al milfulls:

  • Per començar, escalfa el forn a 180 °C.
  • Pela la remolatxa i, amb l'ajuda d'una mandolina, fes-ne làmines fines. Reparteix-les en una plata de forn i aboca-hi un got d'aigua.
  • Quan el forn estigui calent, fes-les coure durant 10 minuts.
  • Mentre es couen, treu el cor a les pomes i talla-les a làmines fines.
  • Amb cura de no cremar-te, intercala les làmines més homogènies de remolatxa i de poma.
  • Fes-les coure 15 minuts a 180 °C.
  • Tritura els trossos més petits que han sobrat de muntar el milfulls i l'aigua que ha quedat de la cocció, per fer-ne una salsa que farà de base de les postres.

Preparació per al gelat de cumquat:

  • Talla el cumquat per la meitat i treu-ne les llavors. Congela el iogurt i els cumquats.
  • Comença posant el sucre al robot de cuina. Tritura’l 20 segons mentre apuges de mica en mica la velocitat. Afegeix-hi els cumquats i tritura-ho durant 30 segons apujant la velocitat de mica en mica.
  • Finalment hi afegeixes el iogurt i ho tritures durant 1 minut a velocitat mitjana, i llestos!

 

Ingredients

Ingredients per al milfulls

  • 2 pomes vermelles
  • 2 remolatxes mitjanes

Ingredients per al gelat de cumquat:

  • 150 g de cumquat
  • 80 g de sucre
  • 1 iogurt de soja

Comparteix aquest contingut