Logo Ajuntament de Barcelona

Selecciona idioma

  • Català
  • Castellano
  • English

Altres webs de l'Ajuntament de Barcelona

L'Ajuntament
Contacte
Tràmits
Treballa a l'Ajuntament
Noticies
Agenda
Mapa
Com s'hi va
Vés al contingut
Logo de l'Ajuntament de Barcelona
Instruccions de navegació del menú

Instruccions per als usuaris del teclat

Per poder utilitzar aquest menú calen les tecles de cursor. El menú té fins a tres nivells:

  • Primer nivell: opcions del menú principal
  • Segon nivell: subopcions per a elements del primer nivell
  • Tercer nivell: subopcions per a elements del segon nivell

Instruccions de navegació:

  • Navegueu fent servir les tecles de cursor verticals en el primer nivell del menú.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el segon nivell.
  • Navegueu pel segon nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al primer nivell.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el tercer nivell.
  • Navegueu pel tercer nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al segon nivell.
  • De manera alternativa, feu servir la tecla d’introducció per mostrar qualsevol nivell.

Nadal

Instruccions de navegació del menú

Instruccions per als usuaris del lector de pantalla i del teclat

Per poder utilitzar aquest menú calen les tecles de cursor. El menú té fins a tres nivells:

  • Primer nivell: opcions del menú principal
  • Segon nivell: subopcions per a elements del primer nivell
  • Tercer nivell: subopcions per a elements del segon nivell

Instruccions de navegació:

  • Navegueu fent servir les tecles de cursor horitzontals en el primer nivell del menú.
  • Display and browse on the second level using the vertical arrow keys.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al primer nivell.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el tercer nivell.
  • Navegueu pel tercer nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al segon nivell.
  • De manera alternativa, feu servir la tecla d’introducció per mostrar qualsevol nivell.
  • Activitats
  • Festival de Nadal
  • Llums
  • Nadal als districtes
  • Cap d'any
  • Reis
  • Informació pràctica
  • Comerços i mercats
  • Llibres
  • Tradicions
  • Receptes
  • Inici
  • Activitats
  • Festival de Nadal
  • Llums
  • Nadal als districtes
  • Cap d'any
  • Reis
  • Informació pràctica
  • Comerços i mercats
  • Llibres
  • Tradicions
  • Receptes
  1. Inici
  2. / Receptes

Risotto de ceps

Nota per als usuaris del lector de pantalla. Aquesta galeria mostra un element, que pot ser una imatge o un vídeo. Feu servir els controls de l’àrea "Controls de la galeria" per veure l’element anterior o el següent. També podeu fer clic sobre l’element que voleu visualitzar.
Diapositiva 1 de 1

Ingredients

  • arròs bomba o italià especial per a risotto (1 tassa per persona)
  • ½ kg de ceps frescos o deshidratats (1 bossa petita per persona)
  • ½ fetge d'ànec fresc
  • ½ ceba
  • 250 g de formatge parmesà
  • brou
  • mantega o 1 llauna petita de mousse de paté d'ànec
  • sal
BCN FESTES!

Un arròs cremós tan fàcil de fer que et sorprendrà. Amb pocs ingredients pots aconseguir un primer per llepar-se'n els dits.

Elaboració:

Sofregeix mitja ceba, tallada ben petita, en una paella petita i no gaire fonda. Quan s'hagi daurat, afegeix-hi els ceps, a discreció, tallats a gust del consumidor. Si no en tens de frescos, en pots fer servir de deshidratats, una bossa petita per persona. En aquest cas, fes servir aigua per rehidratar-los; després, aquesta aigua et servirà per reforçar el brou, que pot ser del que et vingui de gust.

Mantingues el brou calent a foc molt baix. Incorpora l'arròs (1 tassa per persona) a la paella, amb la ceba i els ceps. Tot seguit, aboca-hi una mica de brou amb un cullerot i comença-ho a remenar, vigilant que el foc estigui sempre més aviat baix.

Quan l'arròs comenci a beure's el brou, incorpora-n'hi més, procurant que no s'enganxi, i remena-ho sovint amb una forquilla de fusta. Sala-ho una mica, amb compte, perquè al final hi posaràs el parmesà, que és un formatge força fort de sal.

Tot i que no trigaràs gaire a preparar el risotto (menys de mitja hora), has d'estar molt pendent dels fogons. És convenient que remenis constantment l'arròs i que hi vagis agregant el brou abans que quedi massa sec.

A última hora, fregeix, volta i volta, dos o tres talls de fetge d'ànec fresc en una altra paella.

Tasta l'arròs i quan estigui al punt, posa-hi un parell de cullerades de mantega, o de mousse de paté d'ànec, afegeix-hi el parmesà ratllat, remena-ho per última vegada perquè quedi tot ben barrejat, i retira-ho ràpidament del foc.

Serveix-lo al plat amb els talls de fetge d'ànec per damunt, i menja-te'l de seguida.

Ingredients

  • arròs bomba o italià especial per a risotto (1 tassa per persona)
  • ½ kg de ceps frescos o deshidratats (1 bossa petita per persona)
  • ½ fetge d'ànec fresc
  • ½ ceba
  • 250 g de formatge parmesà
  • brou
  • mantega o 1 llauna petita de mousse de paté d'ànec
  • sal
BCN FESTES!
  • Seccions principals

    • Activitats
    • Festival de Nadal
    • Llums
    • Nadal als districtes
    • Reis
  • Contacte

    Formulari de contacte

  • Butlletins

    • Les novetats, directament a la vostra bústia de correu

    • Subscriu-t’hi
  • Segueix-nos a:

    • Altres
Logo de l'Ajuntament de Barcelona
  • Mapa web
  • Accessibilitat
  • Avís Legal