Suquet de peix exprés

  • Suquet de peix exprés

Ingredients

  • 1 escórpora
  • ½ rajada o bruixa
  • 1 rap petit
  • 2 patates
  • 2 grans d'all
  • 1 tomàquet
  • 1 l de fumet
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • julivert picat
  • sal
  • pebre negre
  • pebre vermell

Un plat mariner dels que sempre fan quedar bé. És tan senzill com bullir un bon peix amb patates.

Elaboració:

Fes un fumet, o brou de peix, amb els caps i les espines dels peixos (si vols anar més de pressa, també el pots comprar fet).

Peles i trosseges les patates. Ratlles el tomàquet i poses tots els ingredients, menys el peix, junts en una cassola, amb el fumet.

Ho fas coure, a foc mitjà, durant 15 minuts, fins que les patates estiguin toves. Aleshores hi afegeixes el peix, salpebrat, i ho deixes fent xup-xup durant cinc minuts més.

Ingredients

  • 1 escórpora
  • ½ rajada o bruixa
  • 1 rap petit
  • 2 patates
  • 2 grans d'all
  • 1 tomàquet
  • 1 l de fumet
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • julivert picat
  • sal
  • pebre negre
  • pebre vermell

Comparteix aquest contingut