Logo Ajuntament de Barcelona

Selecciona idioma

  • Català
  • Castellano
  • English

Altres webs de l'Ajuntament de Barcelona

L'Ajuntament
Contacte
Tràmits
Treballa a l'Ajuntament
Noticies
Agenda
Mapa
Com s'hi va
Vés al contingut
Logo de l'Ajuntament de Barcelona
Instruccions de navegació del menú

Instruccions per als usuaris del teclat

Per poder utilitzar aquest menú calen les tecles de cursor. El menú té fins a tres nivells:

  • Primer nivell: opcions del menú principal
  • Segon nivell: subopcions per a elements del primer nivell
  • Tercer nivell: subopcions per a elements del segon nivell

Instruccions de navegació:

  • Navegueu fent servir les tecles de cursor verticals en el primer nivell del menú.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el segon nivell.
  • Navegueu pel segon nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al primer nivell.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el tercer nivell.
  • Navegueu pel tercer nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al segon nivell.
  • De manera alternativa, feu servir la tecla d’introducció per mostrar qualsevol nivell.

Nadal

Instruccions de navegació del menú

Instruccions per als usuaris del lector de pantalla i del teclat

Per poder utilitzar aquest menú calen les tecles de cursor. El menú té fins a tres nivells:

  • Primer nivell: opcions del menú principal
  • Segon nivell: subopcions per a elements del primer nivell
  • Tercer nivell: subopcions per a elements del segon nivell

Instruccions de navegació:

  • Navegueu fent servir les tecles de cursor horitzontals en el primer nivell del menú.
  • Display and browse on the second level using the vertical arrow keys.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al primer nivell.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el tercer nivell.
  • Navegueu pel tercer nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al segon nivell.
  • De manera alternativa, feu servir la tecla d’introducció per mostrar qualsevol nivell.
  • Activitats
  • Festival de Nadal
  • Llums
  • Nadal als districtes
  • Cap d'any
  • Reis
  • Informació pràctica
  • Comerços i mercats
  • Llibres
  • Tradicions
  • Receptes
  • Inici
  • Activitats
  • Festival de Nadal
  • Llums
  • Nadal als districtes
  • Cap d'any
  • Reis
  • Informació pràctica
  • Comerços i mercats
  • Llibres
  • Tradicions
  • Receptes
  1. Inici
  2. / Receptes

Tortell de Reis

Nota per als usuaris del lector de pantalla. Aquesta galeria mostra un element, que pot ser una imatge o un vídeo. Feu servir els controls de l’àrea "Controls de la galeria" per veure l’element anterior o el següent. També podeu fer clic sobre l’element que voleu visualitzar.
Diapositiva 1 de 1

Ingredients

  • 50 g de panses
  • 350 g de farina
  • 4 ous
  • 200 g de mantega
  • 400 g de sucre
  • 1 llimona
  • 2 cullerades de llevat
  • 250 g d'ametlles crues
  • 100 g de fruita confitada
  • 2 copetes de conyac
BCN FESTES!

El tortell de Reis és un pastís típic de la cuina catalana en forma d'anella, fet de pasta de full o d'alguna altra mena, i farcit de massapà, que porta fruita.

Elaboració:

En un atuell desfés 175 g de mantega, afegeix-hi el sucre i els rovells d'ou d'un en un i, després, la ratlladura d'una llimona.

Escalda les ametlles i pela-les, en separes 60 g i la resta les talles a trossets i les poses a daurar al forn. Quan ja estiguin daurades, les trinxes.

Afegeix a la pasta una copeta de conyac i remeneu-la bé; barreja la farina amb el llevat i aboca-la-hi, sense deixar de remenar. Després afegeix-hi les clares d'ou a punt de neu, les ametlles i les panses. Dins de la pasta hi has de posar una petita figureta de porcellana i una fava.

Unta un motlle de corona amb mantega i empolvora'l amb farina. Amb aquesta pasta omple el motlle i al damunt hi poses les ametlles crues i ho espargeixes tot amb sucre. Després, posa el motlle al forn uns 20 minuts. Les ametlles i els trossets de confitura és millor posar-los a mitja cocció.

Treu la pasta del motlle i deixa-la refredar. Per damunt la pots ruixar amb almívar.

Almívar:

En un pot posa 100 g de sucre, sis cullerades d'aigua i unes gotes de suc de llimona. Posa-ho al foc i remena-ho sovint.

Ingredients

  • 50 g de panses
  • 350 g de farina
  • 4 ous
  • 200 g de mantega
  • 400 g de sucre
  • 1 llimona
  • 2 cullerades de llevat
  • 250 g d'ametlles crues
  • 100 g de fruita confitada
  • 2 copetes de conyac
BCN FESTES!
  • Seccions principals

    • Activitats
    • Festival de Nadal
    • Llums
    • Nadal als districtes
    • Reis
  • Contacte

    Formulari de contacte

  • Butlletins

    • Les novetats, directament a la vostra bústia de correu

    • Subscriu-t’hi
  • Segueix-nos a:

    • Altres
Logo de l'Ajuntament de Barcelona
  • Mapa web
  • Accessibilitat
  • Avís Legal