L’espectacle comunitari de l’Arnau Itinerant comença a prendre forma

Ja hem passat l’equador de l’any i és un bon moment per començar a explicar-vos algunes de les novetats relacionades amb els projectes escènics de l’#ArnauItinerant d’enguany. Un dels plats forts de la programació és SIN TÍTULO, un projecte de teatre comunitari que combina l’actuació d’actors i actrius professionals i no professionals i que té com a punt de partida l’anomenada ‘Comedia sin Título’ de Federico García Lorca.

Tenim la dramatúrgia de la mà de Jumon Erra, tenim la companyia La Danesa que s’encarrega de coordinar l’espectacle i tenim directora, l’Elena Fortuny. Ara, doncs, calia posar fil a l’agulla per trobar els actors i actrius professionals que formaran l’elenc de l’obra i que treballaran colze a colze amb les artistes no professionals.

Dit i fet! A finals de juny, la Danesa convoca unes audicions al Centre Cívic el Sortidor per tal de trobar les persones idònies per al projecte comunitari. La convocatòria és un èxit: reben més de 200 currículums de professionals (entre els quals hi ha 47 homes i, atenció, 158 dones!). Després de dos dies d’audicions amb més de 30 intèrprets, la companyia està preparada per prendre una decisió, i molt, molt aviat us explicarem qui seran les tres persones professionals que apareixeran al cartell de l’espectacle.

La companyia definitiva estarà integrada per aquestes 3 persones i per altres no professionals: veïnes i persones de col·lectius i entitats del barri amb moltes ganes de fer teatre. No ens perdeu la pista perquè ben aviat us presentarem la companyia al complet i també farem públic el calendari d’actuacions de l’espectacle, que s’estrenarà el 12 d’octubre davant de la façana del Teatre Arnau!