Comença un cicle de tallers sobre criança i cures a l’Espai VilaVeïna de La Marina

VILAVEÏNA. Els dies 15 i 22 de novembre es realitzaran les activitats ‘Mares, cuidem-nos’ i ‘Els serveis i recursos d’autocura, criança i conciliació’, respectivament, adreçades a dones amb infants al seu càrrec.

L’Espai VilaVeïna de La Marina, ubicat al Casal de barri La Vinya, organitza dues sessions gratuïtes per oferir a les mares i dones amb infants a càrrec un espai segur d’autocura i informació sobre recursos útils del barri.

La criança i la cura dels infants són ocupacions molt satisfactòries, però també poden ser difícils si no es compta amb el suport necessari. Fer-ho soles pot generar esgotament i problemes per aconseguir una bona conciliació familiar, laboral i personal. 

Tenint en compte aquesta realitat, els pròxims dimarts 15 i 22 de novembre l’Espai VilaVeïna de La Marina, ubicat al Casal de barri La Vinya, acollirà dues sessions gratuïtes per oferir a les mares i dones amb infants a càrrec seu un espai segur d’autocura i presentar diversos recursos del barri que els poden ajudar en la seva tasca de criança diària. 

La primera trobada, que tindrà lloc dimarts 15 de novembre a les 9.30 h, porta per títol ‘Espai d’autocura per a mares’ i vol facilitar un espai còmode on les mares puguin relaxar-se i compartir vivències, mentre es posa especial atenció en les emocions que s’esdevenen d’aquestes experiències vitals. També es promourà una reflexió sobre el treball de cures i la seva contribució a la sostenibilitat de la vida. 

La segona sessió, dimarts 22 de novembre a les 9.30h, tracta sobre ‘Els serveis i recursos d’autocura, criança i conciliació’ i es proposa informar sobre els serveis que hi ha al barri adreçats a infants i famílies, així com aquells pensats per a la cura d’un/a mateix/a. Coneixerem l’opinió de persones que ja participen d’activitats al barri i intercanviarem dubtes i experiències.

Totes dues activitats estan organitzades en col·laboració amb Barcelona Cuida, el Casal de Barri la Vinya i VilaVeïna. Les inscripcions es poden fer a través del correu electrònic vv_lamarinaport@bcn.cat.

Comparteix aquest contingut