La VilaVeïna de Congrés-Indians ofereix un espai setmanal d’autocura i benestar per a persones cuidadores

VILAVEÏNA. A l’activitat ‘Jo em cuido’ es treballa la salut corporal i la psicològica, proporcionant un espai setmanal on cuidar d’un mateix.

Les persones que cuiden d’altres es troben més sotmeses a estrès i fatiga mental per les característiques de la seva professió. A l’activitat ‘Jo em cuido’ de la VilaVeïna d'El Congrés i els Indians una monitora dinamitza sessions de ioga en grup per a treballadores de la llar i les cures, en actiu o no. 

El ioga és una pràctica esportiva ideal per a mantenir una vida activa gràcies a les seves múltiples utilitats físiques i psicològiques. Alguns dels seus beneficis més destacats són la reducció de l’estrès, l’augment de la capacitat de concentració, la millora del benestar gràcies a l’alliberament d’endorfines, la prevenció de patologies, com ara l’artritis, i l’adquisició d’un major control de la respiració, que permet afrontar les situacions complexes d’una manera més relaxada i conscient.

A partir de les postures de Ioga, la respiració i l’atenció plena es buscarà connectar amb el cos i dedicar-nos una estona de benestar. En definitiva, cuidar-se d’un mateix per poder cuidar millor. 

Dissabtes de 17h a 18.30h fins al 4 de febrer
A l’Espai VilaVeïna de Congrés-Indians (C/ Manigua 25-35, 08027 Barcelona)
Informació i inscripcions: vv_congresindians@bcn.cat / 933 51 39 53

Comparteix aquest contingut