La VilaVeïna de Vilapicina i la Torre Llobeta impulsa un espai de suport per a persones cuidadores

VILAVEÏNA. 'Un cafè per compartir’ és una activitat setmanal pensada per orientar aquelles persones que tenen cura de familiars o persones properes.

Cafè per compartir vilapicina

Tenir cura de la parella, d’un familiar o d’una persona propera en situació de dependència suposa un important esforç físic i emocional per a la persona cuidadora. Les tasques de cures sovint estan invisibilitzades i les persones que se n’encarreguen passen a ocupar una segona posició, prioritzant el benestar de la persona cuidada per sobre de les pròpies necessitats.

És per això que la Vila Veïna de Vilapicina i la Torre Llobeta ha posat en marxa l’activitat ‘Un cafè per compartir’, que consisteix en un espai de trobada setmanal on les persones que assumeixen responsabilitats de cura de molta intensitat poden intercanviar experiències, generar relacions i dotar-se d’eines per afrontar el dia a dia de la tasca cuidadora.

Un grup de professionals especialitzades s’encarreguen de generar un clima de confiança i benestar on les participants poden expressar les seves preocupacions i necessitats personals. A més, es faciliten eines i recursos personals per entendre millor les necessitats de la persona cuidada i per afrontar diferents situacions que poden sorgir en el dia a dia.

Aquesta activitat és completament gratuïta i es fa en col·laboració amb l’Associació de Neurociència Aplicada.

Dimarts de 10h a 11.30 h fins al juliol
Al CAP Cotxeres, Sala Sant Jordi (Avinguda dels Quinze, 18, 30, Barcelona)
Informació i inscripcions: vv_vilapicina@bcn.cat / 678880937 / Presencial a l’Espai VilaVeïna (C/ de Santa Fe 2, Barcelona)

Comparteix aquest contingut