Nou Espai de Criança per a famílies amb nadons a la VilaVeïna de Vilapicina i la Torre Llobeta

SERVEIS. L’espai va iniciar la seva activitat el passat 11 d’octubre i estarà disponible tots els dimarts fins al juliol de 2023 a la Biblioteca de Vilapicina i la Torre Llobeta

L'espai ofereix atenció i suport a les necessitats de les famílies amb nadons de 0 a 3 anys i a les dones embarassades. En aquest s'hi podran intercanviar experiències i recursos, a més de compartir una estona de joc amb els infants.

 

El naixement d’un fill és un dels moments més importants per a una persona, ple d’il·lusions i alhora de dubtes i incerteses. Per això, és essencial disposar d’espais on les famílies puguin compartir les pròpies experiències i inquietuds amb altres famílies i sentir-se acompanyades per una xarxa de professionals. 

Amb la mirada posada en aquest objectiu, dimarts 11 d’octubre es va inaugurar el nou espai de criança a Vilapicina i la Torre Llobeta, un projecte conscient i vivencial d’atenció i suport a les necessitats de les famílies amb nadons de 0 a 3 anys i a les dones embarassades. 

L’Espai de Criança està concebut com un grup de suport on compartir dubtes i neguits sobre la criança i la cura de la família, possibilitant xarxes de relacions i ajut entre tots els membres per a prevenir la criança en soledat i gaudir conjuntament amb els infants. Algunes de les activitats que s’hi desenvolupen són la lectura de contes, tallers de costura, cançons de bressol, jocs simbòlics i massatges en família.

Les sessions compten amb el suport de l’Associació Aurores, una entitat d’iniciativa social especialitzada en acompanyament de persones en processos vitals de transformació individual i col·lectiva.

Activitat disponible tots els dimarts fins al juliol de 2023, en horari de 9:30h a 11h. En col·laboració amb l’Associació Aurores i la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta.

Comparteix aquest contingut