Una tarda en família a la VilaVeïna de Provençals del Poblenou

VilaVeïna. La plaça Puigcerdà va omplir-se de vida, amb la participació de vora 50 persones que van poder gaudir d’una tarda en família.

La VilaVeïna de Provençals del Poblenou participa a la Festa Major del barri a través de l'activitat La Caseta amb Rodes.

El passat divendres 10 de juny, l’Espai VilaVeïna de Provençals del Poblenou va participar en els actes de celebració de la Festa Major del barri promovent diversos espais de trobada, joc i conta-contes per a infants i les seves famílies.

L’activitat va comptar amb la participació del projecte La Caseta amb Rodes, un espai familiar a l’aire lliure que es realitza setmanalment al barri que van dinamitzar diverses iniciatives lúdiques. Posteriorment es va comptar amb un “conta contes” que, sota el títol “Contes que cuiden” va acostar històries i relats on les cures, el bon veïnatge i els vincles emocionals i relacionals van ser els protagonistes.

La plaça Puigcerdà va omplir-se de vida, amb la participació de vora 50 persones que van poder gaudir d’una tarda en família.

Comparteix aquest contingut