Vine a l’acte d’inauguració de la nova VilaVeïna de Sant Gervasi de Cassoles

VILAVEÏNA. Dissabte 26 tindrà lloc la inauguració del nou espai VilaVeïna al barri amb un acte obert a tothom i replet d’activitats per a petits i grans.

La celebració és una oportunitat per a tots els veïns i veïnes per a informar-se sobre el servei i descobrir totes les activitats que s’hi programen vinculades a les cures.

 

Dissabte 26 de novembre el nou espai VilaVeïna de Sant Gervasi obre les seves portes a tota la ciutadania amb diferents propostes per donar a conéixer el servei i enfortir lligams amb el veïnat.

L’acte d’inauguració oferirà un espai de joc a l’aire lliure i dinamitzat per professionals, de les 11h a les 13h; un conta-contes adreçat a la petita infància, de les 11:30h a les 12:30h, i l’actuació del Cor Albada de l’Agrupació Cor Madrigal, a partir de les 12:30h. També hi haurà una presentació del servei i parlaments d’autoritats locals.

Aquest espai, ubicat permanentment al Centre Cívic Vil·la Florida (C/ de Muntaner, 544),  vol esdevenir un punt de trobada on les persones cuidadores, familiars o no, puguin accedir a informació sobre els serveis existents, així com un lloc on crear una comunitat més cuidadora amb totes les persones que en formen part.

La VilaVeïna de Sant Gervasi no és l’única de Barcelona, ja que el projecte disposa d’onze oficines repartides per tota la ciutat i obertes al públic, on la ciutadania pot informar-se sobre els recursos i els serveis disponibles al voltant de la cura. Aquí podeu consultar-ne els barris, ubicació i horaris. 

Us hi esperem!

Comparteix aquest contingut