Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

Disset propostes que ompliran de cultura tots els districtes

06/11/2023
Els pròxims dies tens fins a 23 espectacles de 17 propostes diferents de teatre, dansa, música en directe i cinema infantil: n'hi ha que són noves com 'Insomni' però també espectacles que s'acomiaden del circuit.

Hem arribat a la sisena setmana de la temporada! Una setmana on trobaràs un nou espectacle al BDC com 'Insomni', una proposta de clown gestual que ens porta Dudu Arnalot: un llit antic i l'artista sense poder adormir-se et portaran a un viatge poètic, oníric i entranyable que estarà ple de situacions forassenyades i surrealistes.

Les darreres funcions de tres espectacles

Arriba el moment d'acomiadar-se de tres propostes que ens han acompanyat en aquesta 14a edició del circuit. Per exemple, amb la que vam iniciar la temporada el 6 d'octubre: 'Espera' de la Companyia de Circ “eia”, serà al CCLa Sagrera "La Barraca" el dia 10 de novembre. Els més petits podran acompanyar per últim cop a la petita coala Bunji en el seu viatge per l'imaginari australià, la proposta de Festuc Teatre tanca la seva participació en el BDC a l'escenari del Centre Cultural Albareda, l'11 de novembre.

També hi ha la darrera oportunitat de veure l'espectacle 'Potser no hi ha final' de Circ Pistolet al Barcelona Districte Cultural, una actuació a l'exterior del CC Can Clariana Cultural el dia 11 de novembre.

Però n'hi ha més: continuen les projeccions de 'Vainilla', la pel·lícula del novembre al Petit Cineclub, i les funcions d'espectacles que pengen aviat el cartell de "no queden localitats" com per exemple, 'Boja', 'El bon policia', 'Salve Regina' o 'Sense lluna'. En total tens disset espectacles diferents de teatre, dansa, música en directe i cinema infantil que pots escollir entre els dies 9 i 12 de novembre. Si vols saber quins, a la web del circuit pots consultar els espais, les dates i els horaris de tots els espectacles i reservar les entrades gratuïtament!

Compartir