Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

El circuit BDC amb Grec Festival

15/05/2023
El Grec d'aquest estiu és una bona oportunitat per retrobar-se amb artistes que han participat al Barcelona Districte Cultural i les seves noves propostes. Per exemple, alguns dels espectacles familiars que podreu gaudir a la plaça de Margarida Xirgu.

Torna el Grec Festival de Barcelona 2023! amb una programació plena de circ, de dansa, de música i de teatre; una mostra de nous espectacles i d'estrenes a la ciutat de propostes internacionals. Al programa d'enguany hi ha una presència destacada del circ i també una voluntat d'estimular el teixit local amb moltes iniciatives a favor de la creació. Per aquest motiu volem destacar la presència d'artistes i companyies que han format part en alguna de les edicions del nostre circuit Barcelona Districte Cultural i que participen en el festival aquest estiu. 

La Xirgu en família

La plaça de Margarida Xirgu, és un dels epicentres per al públic familiar del Grec. Acull espectacles gratuïts ideals per veure amb la canalla, concerts per a públics de totes les edats i, amb el nom de Dimecres petits, tallers per aprendre i divertir-se a la vegada. És una autèntica festa familiar on hi trobareu propostes com Ramat Simfònic, de Moon Rivas i Quim Girón. Un espectacle musical que et convida a formar part d'un instrument musical amb la resta dels assistents; a deixar-te portar i a moure't pel propi instint per crear una composició sonora en moviment. A l'edició de primavera del 2017 del BDC es va presentar 'Indomador': un espectacle de circ de la companyia Animal Religion, liderada per l'acròbata Quim Girón, coautor d'aquest nou espectacle del Grec, com hem dit.

Al mateix espai familiar del Grec actua Lali BeGood capitanejant una banda de músics que interpreten 'El Jardí Secret', un disc que ja va presentar al BDC a la 10a edició i que està regat d'estils com el funk, el reggae, l'ska, el rock, el folk, la ranxera o el dixieland.

Uns altres coneguts del BDC són Farrés Brothers i Cia. que l'any 2020, poc abans del confinament, van poder presentar al BDC l'espectacle familiar ‘El silenci de Hamelín’. El seu nou muntatge que podreu veure al Grec, es titula HOHIHU, és el primer espectacle de carrer de la companyia i està dirigit per la pallassa Marta Sitjà.

Aquests i molts més espectacles t'esperen a partir del 5 de juliol i fins el 22 del mateix mes a la plaça Margarida Xirgu. Tots gratuïts i per gaudir amb la família. Pots consultar horaris i dies a la web del Festival Grec 2023.

Compartir