El Cor de Mitjans de l'Orfeó Català, en concert a la Fabra

19/02/2024 - 20:28 h

Interpretarà el 22 de març, en el marc del Barcelona Obertura Spring Festival, la composició d'Adrià Aguilera 'Una cantata diferent'.

Divendres, 22 de març, a les 19 h, tindrà lloc a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació un recital a càrrec del Cor de Mitjans de l’Orfeó Català, sota la direcció de Glòria Fernández i amb l’acompanyament al piano d’Adrià Aguilera. El concert forma part de la programació del Barcelona Obertura Spring Festival, i les entrades es posaran a la venda quinze dies abans de l’esdeveniment, el 8 de març a partir de les 10 h.

El Cor de Mitjans oferirà Una cantata diferent, una composició d’una hora de durada d’Adrià Aguilera que parteix de la cançó titulada Diferent, guanyadora del 1r Concurs de composició de Palau Vincles. L’obra posa en valor el fet de ser “diferent”.

Una nena que es diu Bruna i el seu pare són els protagonistes d’aquesta història. La nena canvia d’escola i el primer dia de classe es troba amb una nova realitat, uns nous companys: “la xunga” de l’escola, un company daltònic que barreja els colors, un nen que acaba de tenir un germanet i ho porta fatal, una nena que té dues mares, un nen amb dislèxia, una nena que va molt atabalada amb moltes extraescolars, una nena que ve d’un país llunyà… Cançó rere cançó es van presentant els nous amics de la Bruna fins que li arriba el torn a ella i explica per què l’han canviat d’escola.

La interpretació musical s’acompanya de fragments narrats per part del mateix Aguilera i per alguns nens i nenes del cor.

Per a més informació i reserves, cliqueu l’enllaç.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!