Qui som i què fem

Som un ecosistema en el qual artistes i col·lectius de diferents disciplines poden desenvolupar la seva activitat i trobar suport. També impulsem noves vies de relació entre agents. Aquí us expliquem els nostres objectius i eixos de treball.

Llegir-ne més

Missió, visió i valors

Us expliquem com s'orienta la feina del nostre centre per tal de donar impuls i suport als processos de creació en totes les seves etapes.

Llegir-ne més

Història

A principis del segle XX, a Fabra i Coats, a l'edifici de l'actual Fàbrica de Creació, es produïen filatures. En aquells temps, va ser pionera a Europa. Avui continua siguent un espai d'innovació, ara d'innovació cultural.

Llegir-ne més

Governança

La Fabra i Coats: Fàbrica de Creació s'ha dotat del Consell de la Fabra que aspira a ser un espai consultiu i de governança que afavoreixi dinàmiques destinades a dissenyar col·lectivament tant el que passa al centre, com el seu futur.

Llegir-ne més

Equip

Voleu conèixer l'equip què hi ha darrera de la gestió del centre? Aquí trobareu el contacte amb els diferents departaments.

Llegir-ne més

Visites guiades

Oferim visites guiades el primer i segon diumenge de cada mes (excepte a l’agost) en les que podeu conèixer el passat i, sobre tot, el present de la Fàbrica de Creació com a espai d’innovació culturals.

Llegir-ne més

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!