Col·laboracions

Com a centre de recursos per a la producció artística, la formació i la recerca, hem establert una sèrie de col·laboracions amb agents publico-privats de diferents sectors culturals científics, acadèmics i ciutadans. 

Les col·laboracions i els vincles que establim des de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació (FiC) amb altres entitats o equipaments tenen com a objectiu crear xarxa, propiciar l’intercanvi i compartir coneixements i recursos.

Residències en coproducció

 • Alumni Massana+FiC

  L’Escola Massana, en col·laboració amb la Fàbrica de Creació, obre cada any una convocatòria de cinc residències dirigida als alumni del grau universitari en Arts i Disseny de l’Escola Massana (alumnes que han acabat el grau).

 • TFG Massana+FiC

  L’Escola Massana, en col·laboració amb la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació...

 • SAC+FiC Programa de residències i Stage Intensiu 2022

  És el programa de residències de Sant Andreu Contemporani i Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona...

 • SAC International Curatorial Residency Program

  És el programa de residències de Sant Andreu Contemporani, amb la col·laboració de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona...

 • Residències FiC-ProdArt

  La col·laboració entre l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i la Universitat de Barcelona (UB)...

Acompanyament a l’artista

Per tal de donar impuls als projectes residents, disposem de mecanismes d’acompanyament en totes les fases del desenvolupament dels processos creatius. Hem establert diferents acords per tal d’augmentar i millorar els recursos destinats a aquesta finalitat en un context d’experimentació i producció artística.

 • Tantarantana+FiC

  Com a fàbriques de creació, Tantarantana i FiC han establert una línia de col·laboració per compartir recursos i coneixements.

 • SAT!+FiC

  El Sant Andreu Teatre SAT! és un espai dedicat a l’exhibició de les arts escèniques amb dues línies de programació principal...

 • #CanalFIC!

  Iniciativa en col·laboració amb la Fundació Goteo per facilitar el finançament de projectes per a actuals residents de la Fàbrica de Creació...

 • Artista! Això t’incumbeix!”

  Programa de formació, ideat per Anastàtica, col·lectiu resident, i gestionat des de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació...

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!