Radio Fabra Qui som

Què és Ràdio Fabra?

Ràdio Fabra és un mitjà de comunicació que pretén dinamitzar la difusió de continguts dels residents, els esdeveniments i les comunitats vinculats al recinte de la Fabra i Coats, i de projectes culturals, socials i comunitaris de tota la ciutat de Barcelona.

Ràdio Fabra vol ser un recurs compartit que permeti la participació de col·lectius, projectes i artistes en la comunicaciópública d’allò que succeeix a la Fabra i Coats i les comunitats que hi conviuen.
 

Qui hi pot participar?

  • Col·lectius amb un projecte cultural, educatiu, cívic o social de la ciutat de Barcelona.
  • Projectes que formin part del viver d’iniciatives culturals i els residents artístics de la Fàbrica de Creació o de la comunitat vinculada al recinte de la Fabra i Coats.
  • Es valoraran les propostes que estiguin en consonància amb els valors de la Fabra i Coats i de la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona.

La convocatòria és oberta tot l’any

Convocatòria

Node físic de la XRCB

L’estudi de Ràdio Fabra a la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació és el primer node físic de la Xarxa de Ràdios Comunitàries, un projecte del programa Cultura Viva de l’Ajuntament de Barcelona en col·laboració amb la comunitat guifi.net / exo.cat de Barcelona

La XRCB busca reconèixer el conjunt de programes i ràdios comunitaris, independents o lliures de Barcelona que tenen com a objectiu la participació comunitària en la comunicació pública. També generar un canal per amplificar les veus del teixit cultural emergent, teixir una xarxa entre elles i experimentar i investigar la ràdio del futur.

WEB XRCB