El programa 'Artista! Això t'incumbeix' enfila el darrer tram amb Pau Aulí

28/11/2023 - 13:45 h

El dissenyador de vestuari oferirà dues càpsules per 'streaming', els dies 5 i 12 de desembre.

La tercera edició del programa de formació “Artista! Això t’incumbeix” tindrà les dues últimes sessions els dies 5 i 12 de desembre, quan Pau Aulí, dissenyador de vestuari i director d’art en projectes cinematogràfics, escènics i en música, farà dues càpsules formatives en streaming amb el títol “Pensar el vestuari a l’escena“. Per seguir les sessions, que començaran a les 12 h i tindran una durada de dues hores, cal inscripció prèvia.

El programa de formació “Artista! Això t’incumbeix” és ideat per Lila Brick (o, el que és el mateix, Anastàtica, residents al centre) i gestionat per la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació. Té per objectiu facilitar les eines necessàries per portar a terme la producció d’un projecte propi, tractant des de la investigació i la recerca fins a l’estrena i la distribució. Cada curs està impartit per artistes o professionals experts en actiu en base la seva pròpia experiència en els processos de creació. Aquesta tercera edició va començar el passat 26 de setembre, i hi ha l’opció de descarregar les càpsules formatives en format HD a través d’aquest enllaç.

Pel que fa al contingut de les sessions que impartirà Pau Aulí, es pot llegir a la informació del programa: “El vestuari en les arts escèniques és molt més que vestir uns cossos. És crear personatges sota un concepte que necessita ser dissenyat. També és emmarcar la història en un context, que pot reforçar el text, l’atmosfera, el conflicte o el manifest. Pot servir per elevar la forma, però també per crear contradiccions o dubtes, generar preguntes o portar el dispositiu escènic a un lloc molt més complex”.

Pau Aulí ha col·laborat amb directors com ara Carlos Marqués Marcet, Agustí Villaronga, Albert Serra, Antonio Chavarrías o David Moragas. En teatre ha treballat amb Bob Wilson, Racim Vizvary, Vero Cendoya, Lucía del Greco, Sergi Belbel, Ferran Utzet i Antes Collado. I en música ha unit visions creatives amb Maria Arnal, Alizzz, Tarta Relena, Rigoberta Bandini, Pol Batlle o Maria José Llergo.

Més informació sobre “Artista! Això t’incumbeix”, en aquest enllaç.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!