Lorena Nogal i HOTEL Col·lectiu Escènic preparen 'Habitació 444: AQUÍ'

06/03/2023 - 17:38 h

Aquesta peça, que pren com a punt de partida la lleugeresa, l’elasticitat, la impermeabilitat i l’aïllament, es podrà veure en dues ocasions al Dansa Metropolitana.

El 9 de març arrenca una nova edició, la sisena, del Dansa Metropolitana. Fins al 26 del mateix mes, teatres, centres cívics, carrers, places, espais públics i edificis emblemàtics de dotze ciutats seran l’escenari d’espectacles de dansa i altres activitats relacionades amb aquest art escènic, fins a 331 en total. La Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, acull aquests dies l’assaig d’una de les peces que formaran part de la programació. És Habitació 444: AQUÍ, de la coreògrafa Lorena Nogal i la companyia HOTEL Col·lectiu Escènic.

Nogal i la companyia han decidit unir talents en aquest espectacle per explorar la ressonància del cos com a material orgànic en un espai arquitectònic. És un treball d’experimentació de textures vigorós i delicat que segueix els seus propis batecs instintius, i que té com a punt de partida la lleugeresa, l’elasticitat, la impermeabilitat, l’aïllament, el fregament, la durabilitat o l’absència de toxicitat; els intèrprets deixen a disposició de l’espai els seus cossos per explorar els seus límits.

Podreu veure la peça, de 40 minuts de durada, el dia 11 de març a les 12 h a Esplugues de Llobregat (a l’Espai Baronda), i el 26 de març, també al punt del migdia, a Granollers (Roca Umbert). En totes dues actuacions l’entrada és lliure. Interpreten aquest espectacle Anna Hierro, Èlia López, Robert Gómez, Álvaro Esteban i la mateixa Nogal, que també n’és la directora.

Més informació, en aquest enllaç.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!