Parque creativo organitza el taller 'La familia como monstruo amigx'

13/05/2024 - 16:44 h

Es farà dissabte 18 de maig al matí a la planta baixa de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació.

Les residents Maybuch Victorel i Charlotte Nordgren Sewell, del projecte Parque creativo, preparen per a dissabte 18 de maig d’11 a 13 h un taller que porta per nom “La familia como monstruo amigx“.

A través de la lectura col·lectiva, contes infantils, dibuixos i cartografia, en aquest taller es pensarà sobre les cures, els monstres i les diverses maneres de fer família. És una activitat intergeneracional, oberta a totes les edats, des dels més petitons fins als avis i àvies. Es durà a terme a la planta baixa de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació.

Sobre el projecte Parque creativo, les seves impulsores en diuen: “Cerca qüestionar i compartir com ha estat definida la família dins l’àmbit artístic, més enllà de la idea de família nuclear dominant a la societat occidental delineada pels ideals blancs colonials. És sabut que el sistema artístic reprodueix aquestes característiques però, malgrat això, hi ha pràctiques artístiques que ens conviden a repensar les maneres de fer”.

El taller és gratuït, però cal inscripció prèvia. Es pot fer a través d’un correu electrònic a l’adreça parquecreativobcn@gmail.com.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!