S'estrena el curtmetratge col·laboratiu del projecte 'Estem Rodant', una iniciativa dels residents Nadir

15/05/2024 - 12:56 h

En la realització hi han participat els instituts Vila de Gràcia, La Sagrera i Escola Tres Fonts de les Corts, i la projecció es durà a terme el 27 de maig a la Filmoteca de Catalunya.

Estem Rodant” és un projecte de creació audiovisual que introdueix el cinema a les aules de secundària de diferents instituts i els posa en contacte per crear un curtmetratge de manera col·laborativa. El projecte l’impulsa l’Associació Nadir, formada per quatre cineastes que treballa l’educació audiovisual amb infants i joves a través de tallers pràctics i vivencials. Nadir és resident de la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació.

El curtmetratge desenvolupat durant el curs 2023-2024, protagonitzat per Yasmina Drissi, s’estrenarà dilluns 27 de maig a les 11 h a la Filmoteca de Catalunya. És la cinquena edició del projecte, i en aquesta edició hi han participat alumnes de l’Institut Vila de Gràcia, l’Institut Escola Tres Fonts de les Corts i l’Institut La Sagrera, alguns dels quals, així com l’equip de Nadir, faran una presentació de la projecció. El projecte ha tingut el suport de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural de la Generalitat de Catalunya.

Els quatre components de Nadir són Cordelia Alegre, realitzadora; Clàudia Aragon, ajudant de direcció i directora de càsting; Clàudia Barberà, directora de fotografia i il·lustradora, i Eloi Sanchez, realitzador i actor. Més informació sobre Nadir, en aquest enllaç.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!