3a edició del Fes! Festival de cultures en resistència #AccióMigrant

03/06/2024 - 20:32 h

Té com a objectiu continuar obrint espais en l’ecosistema cultural barceloní per a les propostes impulsades per artistes i creadors migrants i racialitzats de la ciutat.

Divendres 21 de juny la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació serà l’escenari d’una nova edició, la 3a, del Fes! Festival de cultures en resistència #AccióMigrant. És una festa que celebra la força col·lectiva que busca no sols exposar, sinó també crear complicitats i xarxes entorn d’una cultura diversa, conscient i sostenible.

La cita inclourà un fòrum, d’11 a 14 h, i, a la tarda, a partir de les 16 h i fins a les 23 h, les persones assistents hi trobaran música, arts visuals, gastronomia, arts escèniques, fotografia, audiovisual, cultura comunitària, educació artística, gestió d’espais culturals, ràdio… Enguany, gràcies a una aliança amb el programa Cultura Viva, hi haurà artistes musicals invitades per a festejar el Dia de la Música i el solstici d’estiu.

La iniciativa té com a objectiu continuar obrint espais en l’ecosistema cultural de Barcelona per a les propostes impulsades per artistes i creadors migrants i racialitzats de la ciutat. Per a continuar amb aquesta feina, l’organització convida tothom a donar suport a la campanya de finançament col·lectiu #FesGoteo, fent-se mecenes i aconseguint les entrades a l’esdeveniment. Els ingressos ajudaran a cobrir despeses de gestió i producció, i a assegurar el menjar i beguda dels més de 60 artistes i promotors culturals que seran protagonistes aquest dia.

Tota la informació, en aquest enllaç.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!