Alumnes de batxillerat d’arts escèniques de l’Institut Doctor Puigvert presenten la seva òpera prima

09/04/2024 - 20:50 h

L'obra és fruit d'un projecte col·laboratiu entre el centre educatiu, el Sant Andreu Teatre i la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació.

La companyia de teatre Conkolmillo, formada pels alumnes de 2n de batxillerat d’arts escèniques de l’Institut Doctor Puigvert de Sant Andreu, estrenaran divendres, 19 d’abril, al SAT! Sant Andreu Teatre la seva primera obra, Propera parada: fracàs. La peça és el resultat del projecte educatiu Mètodes teatrals de creació col·lectiva, una iniciativa compartida entre l’Institut Doctor Puigvert, el SAT! Sant Andreu Teatre i la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, que té com a objectiu oferir als alumnes del batxillerat d’arts escèniques una experiència més completa en el seu camp d’especialització. Aquesta és la quarta edició del projecte.

Durant el curs l’alumnat ha treballat en un procés de recerca que els ha portat a immergir-se en tots els àmbits de la creació d’un espectacle. Han comptat amb l’acompanyament de l’actriu, creadora i docent Paula Blanco, resident de la Fàbrica de Creació, del professorat de l’institut i de tot l’equip gestor del SAT! Sant Andreu Teatre. Sessió rere sessió han anat teixint aquesta peça, des de la dramatúrgia fins a l’escenografia, la producció i el vestuari. El resultat final el podreu descobrir en l’actuació del 19 d’abril; començarà a les 19.30 h i l’entrada és gratis però cal fer reserva prèvia.

De què va ‘Propera parada: fracàs’?

Un grup de joves en un teatre, acostumats a la soledat i a que ningú els vagi a veure, reben la grata sorpresa d’un públic inesperat. Amb determinació, intentaran complaure’l, mostrant-los com són i què fan.

Les entranyes del teatre sota la llum dels focus. De fons, alguns dels temes que mouen la societat d’avui: el fracàs, les inseguretats, trastorns de conducta alimentària, la incertesa o el sostre de vidre, entre d’altres.

Des d’un cabaret, passant per uns pallassos o unes estrelles fins a un drag queen show. Una obra composta per diferents peces teatrals creant un conjunt de metateatre amb la vocació de deixar petjada en la memòria del públic.

Més informació i entrades, aquí.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!