Benjamin Asnar i Taller de Músics preparen un espectacle conjunt a la Fabra

10/06/2024 - 17:38 h

L'estrenaran a La Pedrera el 5 de juliol i més endavant el portaran al Festival Summer Jammin a Antibes.

El baixista i compositor Benjamin Asnar i tres músics barcelonins —Guillem Gràcia, piano i teclat; Carmen Aciar, veu i guitarra, i Joaquín de la Cruz, percussió— fan residència artística a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació per preparar un espectacle conjunt que s’estrenarà al Terrat de La Pedrera divendres 5 de juliol a les 20 h. Les entrades per veure aquesta coproducció entre el Centre National de Musique de París, Taller de Músics i Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, amb el suport de Fundació Catalunya La Pedrera, ja són a la venda.

La feina dels quatre músics, procedents de l’àmbit del jazz, el flamenc i altres estils, donarà com a resultat un grup d’arrel mediterrània que deixarà espai a la improvisació. El jazz contemporani confluirà amb el llenguatge i ritmes del flamenc, la música llatina i la música àrab.

El concert a La Pedrera forma part d’una nova edició del Talents Jazz, el festival dels nous talents del jazz a Barcelona i que aquest 2024 programa concerts cada dijous i divendres, des del passat 16 de maig i fins al 26 de juliol. L’entrada al concert inclou també una copa de cava i una visita lliure a les golfes de La Pedrera – Casa Milà, per poder conèixer de primera mà l’obra de Gaudí i les claus de la seva genialitat.

De moment està previst que l’espectacle viatgi també a França. El quartet actuarà al Festival Summer Jammin a Antibes (Niça) el vespre del proper 31 de juliol.

Més informació, en aquest enllaç.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!