Benvinguda als nous residents

07/02/2024 - 14:28 h

S’incorporen a la Fàbrica de Creació 96 projectes seleccionats a les darreres convocatòries.

Primer contacte amb la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació dels nous artistes, creadors i altres professionals del sector cultural residents. Aquesta passada setmana ha tingut lloc l’acte de benvinguda que dona el tret de sortida oficial a les residències. Hi van assistir gran part dels responsables dels més de noranta projectes, escollits a partir de les convocatòries d’arts escèniques i arts en viu, música i art sonor, iniciatives culturals, i arts visuals, audiovisuals i literatura que es van obrir en la segona meitat de 2023. També hi ha residències procedents de les col·laboracions amb l’Escola Massana i Sant Andreu Contemporani.

De la convocatòria de residències d’iniciatives culturals, la comissió de selecció va acceptar 19 projectes, com també se’n van triar 19 de la convocatòries de projectes artístics d’arts visuals, audiovisuals i literatura, i de la de música i art sonor. Pel que fa a la convocatòria d’arts escèniques i arts en viu, es van acceptar 31 projectes. La col·laboració amb Alumni Massana portarà a la Fabra i Coats 5 iniciatives, i amb Sant Andreu Contemporani, 3 projectes. Al llarg d’aquest 2024 s’obriran noves convocatòries.

En el decurs de l’acte de benvinguda es varen donar algunes informacions i materials als residents, i aquests varen poder intercanviar impressions entre ells i amb les persones responsables de l’equipament. També es va aprofitar per fer una fotografia amb tots els assistents.

Més informació de les convocatòries, en aquest enllaç.

Fotografia: © Pere Virgili

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!