Consulta la programació del Seismes 2023

28/11/2023 - 12:06 h

Les accions artístiques començaran a les 17.30 h i hi haurà des de 'performances' fins a música en directe, converses, instal·lacions, vídeo, 'spoken words' o 'jam sessions'.

Tothom és convidat al Seismes, la gran festa dels i de les residents de la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació. Una tarda i vespre en què es podran seguir accions artístiques molt diverses i inèdites. Es faran concerts, hi haurà espectacles escènics, sessions de vídeo, instal·lacions, converses, djs, jam sessions… Fins a 30 accions a càrrec de 60 artistes. Serà dissabte 2 de desembre als diferents espais de la Fàbrica de Creació, i aquest any amb el leitmotiv “Suggeriments per a un cos“.

Serà la 7a edició del Seismes, un esdeveniment en què els artistes residents conviden al públic a endinsar-se en el seu món suggeridor amb la presentació dels seus treballs artístics. Funciona com un gran happening col·lectiu que, dissenyat de manera participada pels mateixos residents, fa descobrir racons de la fàbrica a través d’accions artístiques úniques. Els artistes participants no treballen junts de manera habitual, i mostraran projectes site specific desenvolupats per a l’ocasió.

Podeu consultar o descarregar-vos aquí el programa previst. Un programa que arrencarà a les 17.30 h i s’allargarà fins a les 23 h. Entrada lliure!

Vídeo promocional.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!