De què fa olor la Fabra i Coats?

04/11/2022 - 12:26 h

El projecte Omuses organitza del 21 al 25 de novembre passejades olfactives en grup per la fàbrica i els seus entorns.

Heus aquí una proposta singular. Omuses, que les seves responsables defineixen com a “consultoria que es gesta en el temps gràcies a les col·laboracions de professionals” i “xarxa construïda des de la coordinació d’esforços i l’absència de jerarquies”, organitza del 21 al 25 de novembre caminades per ensumar la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació i el barri de Sant Andreu, i així restablir la nostra experiència olfactiva gràcies a les sensacions multisensorials. Guiaran el grup Meritxell Virgili, directora del projecte Omuses Barcelona, i Victoria-Anne Michel, estudiant de doctorat a Odeuropa.

Les persones participants tindran l’espai i els materials per a un retorn i interpretació immersiva i creativa de la seva experiència, i totes i cadascuna d’elles ajudarà a dibuixar la diversitat del paisatge olfactiu de la fàbrica i els seus voltants. També se les informarà de la recerca de camp que estan duent a terme les dues guies.

Per assistir-hi, només cal fer la inscripció i portar aigua, un bolígraf i un llapis. Ah!, i aquell dia no posar-se perfum ni colònia. Serà una excel·lent oportunitat per a entrenar el sentit de l’olfacte.

El punt de trobada serà a la porta de la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació. Més informació i inscripcions, aquí.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!