Dones migrants creadores de cultura expliquen com han vençut la síndrome de la impostora

01/03/2023 - 11:17 h

És un acte que tindrà lloc el 22 de març organitzat per Connectats Cooperativa dins el projecte d'economia social 'Fes! Cultura'.

Entrevistes, actuacions en directe, un Dj set i un espai per a crear xarxa formaran part de l’esdeveniment titulat Les impostores, en què dones migrants creadores de cultura explicaran com han vençut la síndrome de la impostora i s’han obert pas en el circuit cultural, amb propostes travessades per les seves experiències vitals. Es farà dimecres 22 de març entre les 18 i les 22 h a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació. L’acte s’inclou dins el projecte d’economia social “Fes! Cultura #AccióMigrant“, una iniciativa de Connectats Cooperativa, resident a la fàbrica, i que té la col·laboració de la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, el Màster de Gestió Cultural de la Universitat de Barcelona, PlantaUno i Plataforma/C, així com el suport de l’Ajuntament de Barcelona, Programa d’educació per a la justícia global.

A Les impostores hi participaran o es donaran a conèixer històries de dones i identitats dissidents que s’enfronten a la síndrome de la impostora i emergeixen de les fissures amb propostes artístiques, travessades per la seva mirada diaspòrica, les seves vides i les seves lluites. Artistes autèntiques que es planten davant el sexisme, els prejudicis i les seves pors i demostren que d’impostores no en tenen res. Escriptores, performers, ballarines i músiques que parlaran dels seus casos personals, de bocins d’intimitat i d’anècdotes que les han marcat per ser i fer l’art que avui ofereixen. Hi intervindran La Suculenta Chirimía, Missex, Capitano Barbaconyo, Jess González, La Niña Mai, Melanin Team, Feito por Elas, En Palabras (Relatos migrantes) i Gigi Ríos.

Les entrades, al preu de 5 € —7 € a taquilla— es poden adquirir en aquest enllaç. Més informació, aquí.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!