El còmic independent i l'autoedició tenen una cita al GRAF

21/02/2024 - 11:37 h

El festival es durà a terme a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació el cap de setmana del 2 i 3 de març, i hi haurà un centenar d'estands, tallers per a petits i grans, exposicions i presentacions.

Fa onze anys, d’ençà del 2013, que el GRAF, el festival del còmic d’autor i l’edició independent, reuneix editorials independents, col·lectius d’autoedició, fanziners i lectors de còmic. L’edició d’aquest 2024 se celebrarà el cap de setmana del 2 i 3 de març, i de nou l’espai que l’acollirà serà la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació. El preu de l’entrada és de 2 €, i es pot adquirir a taquilla, mentre que per participar als tallers cal inscripció prèvia.

L’eix central del festival seran els estands amb les propostes d’editorials i col·lectius d’autoedició: n’hi haurà al voltant d’un centenar. Però a més l’esdeveniment té una àmplia oferta de tallers per a totes les edats i moltes altres activitats. Entre els tallers per a públic adult n’hi haurà per exemple de serigrafia, de dibuix, de còmic mut o d’autoedició. A l’espai infantil, l’anomenat miniGRAF, hi haurà propostes molt variades: ginyol, tallers d’animació, de dibuix, de traducció… Les inscripcions són gratuïtes per als menors de 12 anys, i cal fer-les enviant un correu electrònic a minigraf@grafcomic.com.

Entre els convidats especials al festival, l’organització ha avançat els noms d’Aisha Franz, autora de còmics i il·lustradora; Nine Antico, dibuixant i cineasta; Olivier Schrauwen, autor de còmic; o el dibuixant Marco Quadri.

Tota la informació, en aquest enllaç.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!