El projecte 'Parc creatiu' arriba a diferents punts de la ciutat

22/02/2024 - 12:10 h

La iniciativa de les residents Charlotte Nordgren Sewell i Maybuch Victorel cerca qüestionar i compartir com ha estat definida la família dins l'àmbit artístic.

Parc creatiu és un projecte de les artistes Charlotte Nordgren Sewell i Maybuch Victorel que estan desenvolupant com a residents a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació. Expliquen que aquesta proposta “cerca qüestionar i compartir com ha estat definida la família dins l’àmbit artístic, més enllà de la idea de família nuclear dominant a la societat occidental delineada pels ideals blancs colonials”.

En els propers dies, les creadores portaran el projecte a diferents punts de la ciutat. Divendres, 23 de febrer, a les 17 h, faran un taller de cometes per a infàncies i famílies al centre d’art L’Escocesa (c. de Pere IV, 345), emmarcat en les jornades “Alto el foc II” en solidaritat amb Palestina. Al taller les persones participants crearan els seus estels i cartells i també hi haurà un racó de lectura.

I divendres 1 de març a les 17 h als Jardins de Can Fabra, i dissabte 2 de març a les 11 h a la plaça del Poble Gitano, a Gràcia, i a les 16 h al parc de la Ciutadella, oferiran tallers familiars relacionats amb el 8M, Dia Internacional de les Dones. Segons avancen, aquestes activitats seran per celebrar els feminismes i s’hi faran “serigraph, pegats i cartells que cridin al món, que les infàncies siguin igual des d’una perspectiva no-binària”; també es pintarà un mural i hi haurà haurà activitats sensorials i lectura per als més petits.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!