Guanyadores del SAC-FiC Programa de Residències 2022

17/12/2021 - 10:38 h

Són Ana Ayuso, Joana Capella i Biel Llinàs.

Ana Ayuso, Joana Capella Buendia i Biel Llinàs són les guanyadores i guanyador del SAC-FiC Programa de Residències 2022 i, en conseqüència, se’ls ha adjudicat els tres espais de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació que contemplava la convocatòria. Així ho ha considerat el jurat, format per Patricia de Muga (Galeria Joan Prats), Eduardo Ruiz (artista) i l’equip gestor de Sant Andreu Contemporani, que destaca que també van ser especialment valorades les propostes de Natalia Lázaro Prevost i Daniel Amorós.

Els i les artistes residents disposaran conjuntament de gener a desembre de 2022 d’una zona situada a la segona planta de Fabra i Coats. També comptaran amb el suport i el seguiment de l’equip de Sant Andreu Contemporani i participaran a l’stage intensiu 2022. Els projectes produïts s’han de presentar dins de la programació de Sant Andreu Contemporani 2023.

SAC-FiC Programa de Residències és el programa de residències de Sant Andreu Contemporani i Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, adreçat a artistes visuals, i de caràcter anual. Aquest 2021, les residències han estat a càrrec d’Alexandre Arilla, Eduardo Ruiz i Marta Velasco Velasco.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!