Jazz I Am obre la convocatòria de la propera edició per a artistes i grups

21/05/2024 - 21:18 h

Va dirigida a formacions i projectes d’artistes de jazz i altres músiques improvisades contemporànies d’àmbit espanyol.

La setena edició de Jazz I Am – Barcelona Internacional Jazz Meeting, que se celebrarà el març de 2025, comença a caminar. L’organització ha obert la convocatòria adreçada a formacions i projectes d’artistes de jazz i altres músiques improvisades contemporànies d’àmbit espanyol que hi vulguin participar.

Un jurat internacional avaluarà les millors propostes, valorant originalitat, qualitat i viabilitat comercial. Vetllarà perquè la selecció final representi la major diversitat estilística possible. Cada inscripció haurà de presentar el nom de la formació, el títol de l’espectacle, gènere, treballs editats, una breu descripció de la proposta, fitxa artística completa, rider tècnic, trajectòria de l’artista/grup, tres fotografies, un enllaç de vídeo en directe, enllaços als perfils de les seves xarxes socials i, opcionalment, temes en format mp3. Tots els participants hauran de tenir més de 16 anys.

Cada showcase tindrà una durada de 30 minuts. Es disposarà també d’un mínim de 30 minuts per a les proves de so. Tots els músics participants seleccionats rebran una retribució en funció del número d’integrants de la proposta. Per a solistes serà de 150€ + IVA, duos 300€ + IVA, trios 450€ + IVA, i en el cas de formacions de 4 o més integrants, 600€ + IVA.

La convocatòria restarà oberta fins al 5 de juliol, i les propostes seleccionades es donaran a conèixer a finals d’octubre de 2024. Per a més informació i inscripcions, entreu aquí.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!