Jornada formativa per a docents sobre la prevenció de l'assetjament escolar

22/04/2024 - 13:45 h

Es durà a terme el 4 de maig a la Fabra i Coats i les inscripcions per assistir-hi són obertes fins al 25 d'abril.

Amb l’objectiu d’actualitzar el treball preventiu en el fenomen de l’assetjament escolar i el ciberassetjament i dotar d’eines el professorat per a dinamitzar activitats sensibilitzadores vivencials a l’aula, es farà dissabte 4 de maig al recinte de la Fabra i Coats una jornada formativa adreçada als i les docents. Porta per títol “Emoció i creativitat. Un camí cap a la prevenció de l’assetjament escolar“, i l’organitza la Direcció General d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa de la Generalitat de Catalunya amb l’equip tècnic del programa #aquiproubullying i amb el suport de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació. Les inscripcions són obertes fins al 25 d’abril.

La jornada de sensibilització es durà a terme entre les 9.30 i les 14.00 h, i hi haurà diversos tallers de sensibilització amb la finalitat que es puguin aplicar a l’aula. Abans dels tallers, es podrà seguir el diàleg teatral “Ens construïm amb els altres”, a càrrec d’alumnes de l’INS Vallbona d’Anoia amb la col·laboració de Xesca Vela i Carmona. Hi haurà les intervencions de les tècniques docents del programa #aquiproubullying i d’Anna Forés, presidenta de la càtedra de Neuroeducació de la UB, i de Pau Llonch, membre de Versembrant.

El punt i final de la jornada el posarà l’alumnat de secundària de diferents instituts, amb la col·laboració d’Erol Urbà i Versembrant.

Més informació, en aquest enllaç.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!