La Casa de Asterión mostra 'Los hijos perdidos de Dios'

19/04/2024 - 12:23 h

Tragèdia wagneriana de llarga durada amb elements de 'performance' i creada a partir de la tècnica 'de l'acció a l'actuació' de Jan Fabre.

La companyia resident La Casa de Asterión mostrarà dissabte 27 d’abril a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació la seva última creació, Los hijos perdidos de Dios. La faran a la Sala 1 de la Planta 3 de la Fàbrica, començarà a les 11 h i acabarà a les 17 h. Al tractar-se d’una peça de llarga durada i sense pausa, el públic podrà entrar i sortir de la sala lliurement en el decurs de la funció, i hi haurà una zona de càtering amb menjar i beguda gratuïta. A més, acabada la representació, la companyia convidarà a dinar els assistents que ho desitgin. Per assistir-hi, cal inscripció prèvia enviant un correu a lacasadeasterion14@gmail.com. Aforament limitat.

Los hijos perdidos de Dios explica una història que succeeix en tres ciutats: Alacant, on va néixer el feixisme espanyol; València, l’única ciutat del món on l’aigua salada és dolça, i Benidorm, la Sodoma original, on manen morir a orfes que no obliden. És una obra creada a partir de la tècnica “De l’acció a l’actuació” de Jan Fabre, on l’acció de l’intèrpret en un espai real, a temps real, és el nucli de la forma estètica. Té elements de la performance, com la llarga durada, la repetició i els límits del cos.

El text i direcció de la peça és d’Alexandre Rodríguez i Fons, que també la interpreta junt amb Júlia Barragan, Albert Miró, Júlia Morella, Isabella Moretti, Christian Paretas i Arianne Millet.

Sobre la companyia

Formats al laboratori de Jan Fabre, són deixebles de la seva metodologia, que uneix teatre, dansa i performance. El nom, La Casa de Asterión, prové d’un relat de Borges, i consideren “el teatre com l’últim espai sagrat, i l’actor com un ésser quixotesc”.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!