La Fabra acull un seminari internacional per parlar de festivals i sostenibilitat

30/03/2023 - 12:40 h

Serà el 9è taller GO Group, i es durà a terme els dies 17 i 18 d'abril.

YOUROPE – L’Associació de Festivals Europeus i GO Group (Green Operations Europe) organitzen el 9è taller internacional GO Group, dos dies de seminari en què es tractarà sobre què es necessita i què es pot fer perquè els grans esdeveniments i festivals es converteixin en “Future-Fit Festivals“. Es farà els dies 17 i 18 d’abril a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, i hi donen suport Primavera Sound, FMA i Sound Diplomacy. Està cofinançat per la Unió Europea.

Al llarg dels dos dies hi haurà conferències, presentacions de noves eines i d’estudis de casos, tallers creatius, debats, xerrades i activitats de networking. Hi participaran científics, experts i activistes. Alguns dels noms confirmats són els de Paula Raez (Associació de Festivals de Música), Chris Johnson (Green Event international & VISION 2025), Claire O’Neill (AGF), Fine Stamnitz (Green Music Initiative i Green Touring Network) o Marina De La Fuente (Associació de Festivals de Música). I entre les qüestions que es posaran damunt la taula hi trobem el “Full de ruta del Festival Verd Europeu 2030”, “Els festivals com a vivers d’innovació social”, o “Com mesurar l’impacte social dels esdeveniments”. Fins i tot es parlarà de la cervesa, la beguda més consumida en els grans esdeveniments com són els festivals musicals, però el seminari vol analitzar quin impacte té pel que fa a la sostenibilitat i com es reduir aquest impacte.

La quota d’inscripció al seminari és de 150 €, i inclou el dinar dels dos dies. Més informació i inscripcions, aquí.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!