La Fàbrica de Creació, escenari de la 2a edició de la Tech and Play

08/04/2024 - 10:31 h

L'esdeveniment, que tindrà lloc del 25 al 28 d'abril, acosta a la ciutadania els darrers avenços tecnològics.

Organitzada per Mobile World Capital Barcelona, entre el 25 i el 28 d’abril se celebrarà la segona edició de la Tech&Play, festival que acosta a tota la ciutadania els darrers avenços tecnològics. L’escenari on es durà a terme: la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació.

Aquesta segona edició explorarà àmbits com la robòtica, la Intel·ligència Artificial, la ciberseguretat, les realitats immersives o el gaming, entre d’altres. L’esdeveniment creix tant en durada com en nombre de propostes per a tots els públics, amb més de 40 activitats tecnològiques i la participació de 30 ponents.

La Tech&Play oferirà un ampli programa de diàlegs entre experts de diferents camps i espectacles on es fusionen l’art i la tecnologia. Un festival per a tothom on conèixer i experimentar, de forma lúdica, gratuïta i educativa, les noves tecnologies que estan transformant la nostra societat, i que es completarà diumenge 28 amb un Family Day dedicat als més petits.

Hi haurà debats sobre l’ús de les noves tecnologies amb sessions que abordaran temes clau com els drets digitals, les pantalles a l’entorn familiar, la ciberseguretat entre els adolescents, les habilitats STEAM o la IA aplicada a la creació artística. Hi participaran, entre molts d’altres, la cantant i compositora Maria Arnal, la directora general de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, Liliana Arroyo, el professor de la UPF Sergi Jordà, o Eduard Martín, CIO de MWCapital.

La Tech&Play té la col·laboració de la Secretaria d’Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial del Ministeri per a la Transformació Digital i de la Funció Pública, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, amb el suport del Grup CaixaBank i de Damm, empreses membres del patronat de MWCapital. A més, en les diferents activitats col·laboren una quarantena d’entitats.

Tota la informació, en aquest enllaç.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!