La Firal Literal prepara una edició plena de sorpreses per celebrar el 10è aniversari

19/03/2024 - 10:48 h

L'esdeveniment tindrà lloc a la Fabra i Coats el cap de setmana del 25 i 26 de maig.

Compte enrere per a una nova edició de Literal, la fira d’idees i llibres radicals. Encara resten dos mesos per a la seva celebració, però l’organització ja va fent públics alguns dels actes previstos. I és que enguany es preveu una edició molt especial i plena de sorpreses, ja que farà deu anys que té lloc aquesta fira.

La cita serà una vegada més a la Fabra i Coats. Els dies, el 25 i 26 de maig. A més, els dies 24 i 25 de maig hi tindrà lloc l’espai professional. La fira atrau milers de persones i un gran número de professionals, entre editorials, autores i autors i llibreries independents. S’impulsa des de l’Economia Social i Solidària, i vol, en paraules de l’organització, “apropar el públic general a la cultura que es fa des dels marges i visibilitzar, així, aquests altres centres de producció cultural”.

La previsió és que un centenar d’editorials participin al mercat del llibre i que la programació inclogui una cinquantena d’activitats, entre ponències, converses, tallers, actuacions… Alguns dels primers noms confirmats són els d’Angela Davis, activista i professora emèrita de Filosofia de la Universitat de Califòrnia, i el de l’assagista i filòsofa Marina Garcés.

Més informació, en aquest enllaç.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!