Els residents Carlota Flâneur i Heal actuen al Primavera Sound

25/05/2023 - 11:08 h

La cantant presentarà el seu primer disc, 'Uncertainty', produït per Ferran Palau, al parc del Fòrum divendres 2 de juny.

A través del segell discogràfic Hidden Track Records, resident a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, la cantant pop Carlota Flâneur desenvolupa el seu projecte musical a la fàbrica. Després de publicar el seu primer àlbum, titulat Uncertainty i produït per Ferran Palau, li espera un final de primavera i un estiu ple de concerts. A Barcelona la podrem veure, ni més ni menys, que al festival Primavera Sound. Serà divendres 2 de juny.

També en aquest conegut festival hi tocarà el grup Heal, amb Laia Vehí (veu i guitarra elèctrica), Edu Matò (baix), Daniel Ambrosí (guitarra elèctrica) i Raúl Pérez (bateria, caixa de ritmes i percussions). La banda, també resident a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, tocarà en el marc del Primavera Pro, al Pati de les Dones del CCCB, el dia 2 de juny. L’accés a aquest concert és gratuït.

De la música de Flâneur es diu que fa un pop ple de colors vius exquisidament combinats. Dos anys enrere saltava a l’escena musical amb Briens, un EP marcat per un pop tendre. Pocs mesos després va sorprendre amb una versió de See You Again, de Tyler, The Creator, l’avantsala del que seria el seu primer disc, un treball on explora totes les formes, angles i colors de la música pop.

Barcelonina nascuda fa 25 anys, Carlota Cerrillo Moya, nom real de Carlota Flâneur, ha viscut la música des de petita. Va estudiar violí durant deu anys, però en un moment donat va decidir aprendre a tocar la guitarra i fer les seves cançons. Canta en anglès, explica, perquè els seus grans referents musicals canten en aquesta llengua, i ella s’hi sent a gust.

Després del Privamera Sound Barcelona també visitarà el de Madrid (9 de juny), i la gira la portarà a Sant Cugat del Vallès, Andorra la Vella, Alfarràs i Falset, entre moltes altres localitats.

Pel que fa a Heal, els seus components són exmembres de Wind Atlas, North State, Wann i Glitterhouse, reunits a la recerca d’un so propi i per a intercanviar inquietuds artístiques. Amb tocs d’indie rock, slowcore i folk, expliquen que volen portar a l’escenari una proposta allunyada d’etiquetes i centrada en la part emocional i creativa.

Per a més informació, cliqueu l’enllaç.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!