Lara Martínez i Laura Paz Muñoz presenten 'El cos és una màquina que afirma l'atzar' al 'Feedback'

16/01/2023 - 16:11 h

Serà en la sessió de divendres 20 de gener, on també actuarà el grup de música Blood Quartet.

Canvi en la primera sessió de la mostra “Feedback” d’aquest 2023. L’artista resident Clara Aguilar no podrà actuar divendres 20 de gener a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, i en el seu lloc presentaran el seu projecte Lara Martínez i Laura Paz Muñoz. Oferiran el recital-performance sonor titulat El cos és una màquina que afirma l’atzar, un experiment de construcció de peces improvisades a partir de la repetició i el collage literari. “De forma simultània, inputs textuals i imatges s’utilitzen com a partitura d’un paisatge sonor”, expliquen les creadores, i afegeixen que la peça “farà servir l’atzar com a mitjà per gaudir de la inconsciència”.

Com ja estava previst, en aquesta sessió del “Feedback” hi haurà també l’actuació musical del grup Blood Quartet. Farà una mostra del resultat del projecte de recerca “7 ARRELS, 7 OMBRES” (ROOT 7), que parteix de les bases compositives de cada membre a les quals cada component ha afegit les seves arrels i ressonàncies personals i artístiques pròpies. Fan servir una metodologia compositiva híbrida que conjuga la intuïció i l’agregació participada de cada instrument de manera improvisada amb la creació de peces concretes i estructures estables, tot i que mutables. La proposta beu de referències estètiques que es mouen entre la música experimental, la improvisació, la multiculturalitat i la transgressió, i que es vehicula a través d’instruments analògics i electrònics amb instruments de corda amb afinacions preparades.

En finalitzar les dues actuacions, el públic podrà intervenir donant la seva opinió i així els artistes podran tenir el feedback dels espectadors. La sessió començarà a les 19 h i l’entrada és lliure.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!