Les residents Las Pibas obren les inscripcions d'un cicle de formacions rotatives

21/02/2024 - 16:18 h

La primera cèl·lula estarà centrada en pràctiques entorn del cos, del moviment i de la 'performance'.

L’Associació Cultural Las Pibas, resident a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, posa en marxa un espai d’intercanvi de formacions rotatives. Es tracta d’una activitat gratuïta, amb places limitades, que vol trencar amb la dinàmica de consum efímer de les formacions tradicionals en dansa. Per aquest motiu, Las Pibas consideren necessari sostenir la construcció de la col·lectivitat durant tres mesos i així poder assentar llaços creatius en aquest àmbit.

Les inscripcions per participar-hi ja són obertes. Entre març i maig d’aquest any, les persones participants es trobaran a la Fabra i Coats per compartir pràctiques, discursos i inquietuds, i cada integrant tindrà la possibilitat de guiar un dels receptacles.

El cicle estarà centrat en les pràctiques al voltant del cos, del moviment i de la performance.

Més informació i inscripcions, en aquest enllaç.

Sobre Las Pibas

És un projecte que té com a objectiu fomentar la participació, inclusió i reconeixement de dones, lesbianes, trans, transvestits i persones no binàries en la indústria cultural. Considerant aquests valors i objectius, el col·lectiu està compost íntegrament per dones, lesbianes, trans, transvestits i persones no binàries.

L’Associació Cultural està conformada per Las Pibas Producen —productora cultural— ; Las Pibas Rec —productora audiovisual—; Las Pibas Formación —espai de formació—, i Las Pibas Radio.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!