Lora presenta la 'performance' 'Una màquina que afirma l'atzar - L'origen'

02/07/2024 - 17:44 h

Dijous 18 de juliol a les 19 h al vestíbul de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació.

Laura Paz i Lara Martínez, Lora, residents a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, mostraran dijous 18 de juliol a la tarda la performance titulada Una màquina que afirma l’atzar – L’origen. La defineixen com “un experiment de construcció de peces improvisades a partir de la repetició de sorolls i collage literari”. I afegeixen: “Aquesta màquina combina literatura, sorolls, treball mecànic-musical amb pedals des de les arts visuals i la música experimental”. L’acció començarà a les 19 h, tindrà lloc al vestíbul de la fàbrica, i l’entrada és lliure.

La peça conté exclusivament textos, apunts i reflexions del llibre Nietzsche y la filosofía, de Giles Deleuze, ja que “d’aquest llibre és d’on surt el concepte que va donar inici a la nostra pràctica juntes”. Lora és un projecte d’arts visuals, literàries, gràfiques i sonores nascut a la Fabra amb l’excusa de preparar una peça per a Seismes (la festa de les residents). La primera performance que van fer juntes va ser Una màquina que afirma l’atzar que, després de Seismes, es va mostrar al cicle Feedback (també a Fabra i Coats), a “Dijous de ràdio” del Santa Mònica i al festival Ruido o Poesía a la sala Meteoro. Lora també va participar al cicle de performance “4X444” a la sala Taro amb una nova producció: Fantasmas para siempre.

Més informació sobre Lora, en aquest enllaç.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!