Luis Tabuenca i Úrsula San Cristóbal, protagonistes de l'últim Feedback de la temporada

21/03/2024 - 11:24 h

La sessió tindrà lloc dimecres 27 de març a les 19 h i el col·loqui entre públic i artistes el moderarà la periodista Imma Fernández.

Arriba el punt i final d’un Feedback que haurà vist les propostes de 14 artistes repartides en 7 sessions i al que hi ha acudit un nombrós i participatiu públic. L’últim episodi de la temporada d’aquest cicle en què creadors de diferents disciplines presenten un tast del projecte artístic que estan treballant com a residents a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació —i en acabat les persones assistents poden traslladar les seves impressions als artistes— es viurà dimecres 27 de març, quan pujaran a l’escenari Luis Tabuenca i Úrsula San Cristóbal.

Tabuenca mostrarà una part de Naturstudium 3, un projecte de caràcter col·laboratiu i interdisciplinari de composició d´una obra de 60 minuts per a escultures sonores Baschet. Es tracta del tercer lliurament d’un cicle d’obres que pren com a font d’inspiració la natura, i vol reivindicar el valor artístic d’aquestes escultures sonores, explorant noves metodologies de creació i aprofundint-ne el potencial artístic.

Úrsula San Cristóbal oferirà un tast de Radicalmente vivas. L’erotisme, la histèria i el feminisme són els elements que articulen aquesta selecció de peces de videoart realitzades durant la residència, combinant els llenguatges de l’animació digital, l’stop motion, la performance i la música experimental.

La sessió començarà a les 19 h i l’entrada és lliure. Després de les actuacions, el públic podrà fer arribar les seves opinions als creadors en un col·loqui que moderarà la periodista d’El Periódico de Catalunya Imma Fernández.

La Fabra i Coats integra la interacció amb el públic com a part del procés creatiu que els artistes duen a terme durant la seva residència, una idea que va néixer d’una necessitat expressada pels mateixos artistes a través de la Comissió de Programació, espai participatiu obert a la comunitat del centre que ha coordinat i dissenyat aquest format. Col·laboren en l’organització del cicle Recomana i Agost Produccions.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!