Nadir celebra el 5è aniversari amb una taula rodona i un Dj

27/10/2022 - 18:36 h

És oberta a tothom i es durà a terme a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació la tarda del 10 de novembre.

L’Associació Nadir Audiovisual i Educació fa cinc anys i ho vol celebrar convidant tothom a la festa que ha preparat per a dijous 10 de novembre a partir de les 19 h a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació.

La tarda començarà amb una taula rodona titulada Comunicació, art i educació, i, segons s’informa des de Nadir, hi intervindran tres persones que treballen amb les arts i l’educació i serà moderada per una persona de l’entitat. L’objectiu de la taula és reflexionar sobre com comunicar projectes culturals, i les dificultats i fortaleses que tenim a l’hora de fer-ho. A les 20 h hi haurà música amb l’actor i DJ Jordi Vilches, que punxarà en directe mentre s’oferirà un beure gratis de celebració a les persones assistents.

Nadir és un projecte educatiu format per quatre cineastes que treballa l’educació audiovisual amb infants i joves a través de tallers pràctics i vivencials, col·laborant amb centres educatius, espais de lleure o entitats socials. L’Associació Nadir està especialitzada en la documentació de projectes educatius i processos artístics que requereixen un registre o testimoni audiovisual. També treballa la creació de vídeos per divulgar l’audiovisual en les esferes educatives. Forma part del Viver d’iniciatives culturals de la Fabra i Coats des del febrer de 2017, i des de 2021 és projecte associat.

Per a més informació, cliqueu aquí.

A la imatge, cartell de la festa de celebració de Nadir.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!