Oberta la convocatòria de la nova edició del programa Fes! Cultura #AccióMigrant

12/01/2023 - 11:08 h

Les inscripcions estaran obertes fins al 26 de gener i les activitats es duran a terme a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació del 2 de febrer al 18 de maig.

Connectats Cooperativa, resident a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, ha obert la convocatòria d’una nova edició del programa Fes! Cultura #AccióMigrant, dirigida a artistes i persones creatives migrants residents a Barcelona amb una proposta artística o cultural que vulguin convertir en un projecte transformador. Hi ha temps per fer les inscripcions fins al 26 de gener, mentre que el programa es desenvoluparà a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació del 2 de febrer al 18 de maig.

La programació prevista inclou workshops, assessories personalitzades, recursos en línia, jornades de networking i esdeveniments de comunitat, on es dissenyen i concreten projectes culturals antiracistes i en defensa del dret a migrar. Al llarg de 14 setmanes, les artistes i promotores culturals participaran en workshops col·laboratius de disseny de projectes culturals d’impacte social, desenvolupats i implementats per l’equip de Connectats Cooperativa, estudiants del màster en Gestió Cultural de la Universitat de Barcelona i professionals convidats.

En la selecció de projectes es valoraran aquells vinculats a qualsevol pràctica artística o cultural que tinguin potencial per parlar d’antiracisme, diversitat cultural i/o dret a migrar.

Fes! Cultura #AccióMigrant és una iniciativa de Connectats Cooperativa amb la col·laboració de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, el Màster Universitari en Gestió Cultural de la Universitat de Barcelona, CEPS Projectes Socials i PlantaUno. I amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Direcció de Justícia Global i Cooperació Internacional i la Fundació “la Caixa”.

Més informació i inscripcions, en aquest enllaç.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!