Obertes les convocatòries de residències per a projectes artístics i per a iniciatives culturals

03/10/2022 - 16:10 h

La data límit per a presentar les sol·licituds és el 2 de novembre.

La Fabra i Coats: Fàbrica de Creació ha obert les convocatòries 2023 per a residències de projectes artístics i per a iniciatives culturals. En ambdós casos la data límit de presentació de projectes és el 2 de novembre a les 23.59 h.

Hi haurà una sessió informativa el 18 d’octubre a les 18 h en el cas dels projectes artístics, i una sessió informativa el 25 d’octubre, també a les 18 h, per a les persones interessades en presentar projectes d’iniciatives culturals. Són presencials i cal inscripció prèvia a través del correu fabraicoats@bcn.cat.

La convocatòria de residències per a projectes artístics va dirigida a artistes de qualsevol llenguatge artístic contemporani (arts visuals i plàstiques, arts escèniques i arts en viu, música i art sonor, cinema i audiovisual, transmèdia, literatura, etcètera), ja siguin persones físiques o jurídiques (associacions, cooperatives, etcètera), que a títol individual o col·lectiu tinguin un projecte i estiguin disposats a mostrar el seu procés de treball i connectar lo amb el context de la Fabra i Coats.

La convocatòria de residències per a iniciatives culturals s’adreça a agents culturals (gestors, productors, comunicadors, distribuïdors i altres professionals del sector cultural), ja siguin persones físiques o jurídiques (associacions, cooperatives, etc.), que a títol individual o col·lectiu tinguin un projecte i estiguin disposats a mostrar el seu procés de treball i connectar lo amb el context de la Fabra i Coats.

La sol·licitud cal fer-la per via telemàtica, amb els formularis en línia que trobareu en aquest enllaç. La cessió d’espais tindrà una durada mínima d’un mes i màxima fins al 31 de desembre de 2023. El mateix període s’aplicarà als serveis de suport i l’ús de materials.

Trobareu les bases de les convocatòries i tota la informació, aquí.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!