Obertes les inscripcions per al II [pre] SOLC · Bioart and Society, l'1 i 2 de juny a la Vall d'Aran

16/05/2024 - 13:44 h

Organitza aquest laboratori creatiu, entre altres, la resident Meritxell Virgili, i hi participen els també residents Espai Sideral.

Dissabte 1 i diumenge 2 de juny tindrà lloc a era Artiga de Lin, Val d’Aran, el II [pre]SOLC · Bioart & Society, una activitat informativa dels continguts del SOLC amb experiències inclusives sobre el bioart.

La idea del SOLC neix entre l’Alt Pirineu, l’Aran i Barcelona (Fabra i Coats: Fàbrica de Creació), amb l’objectiu de crear fòrums culturals de les arts, les ciències i l’activisme ecològic. El SOLC és activisme, investigació i pràctica creativa/artística dins una comunitat. Entre les seves impulsores hi ha la resident de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació Meritxell Virgili (Omuses / Osmologies).

Tres experiències sensorials

El programa previst el cap de setmana el conformen tres activitats. El primer dia, després de la benvinguda hi haurà un taller de mostra d’una experiència en ecologia sonora / bioartística amb Silent Ecstatic Dance, dels residents de la Fabra Espai Sideral. Començarà a les 17.30 h. En aquesta proposta la música es percep a través d’auriculars Wireless que funcionen per radiofreqüència, i es crea un espai segur, de llibertat, de consciència i inclusiu per a totes les persones, on poder expressar-se lliurement i connectar amb el propi cos i amb l’ambient a través de la música.

El mateix dissabte, a les 19.30 h, es farà un tast de cinc cerveses amb Refu Fàbrica Alternativa – Cultura Cervesera i Projecte Alternatiu. És el projecte escollit per l’equip del SOLC per a les Residències Creatives de l’OFF SOLC. Finalment, diumenge, a partir de les 11 h, es durà a terme una experiència etnoolfactiva / bioartística amb Meritxell Virgili; una metodologia de treball amb una eina poderosa, el sentit de l’olfacte.

Les inscripcions per participar a II [pre] SOLC · Bioart and Society ja són obertes. Trobareu més informació i tots els detalls, aquí.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!