Patrícia Font reflexiona sobre l'èxit i el fracàs a 'Plagio'

11/05/2023 - 11:00 h

L'autora, que prepara a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació un nou projecte, presentarà el seu segon llibre el 25 de maig a la llibreria Nollegiu del Clot.

Patrícia Font Vicente és resident de la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, on prepara Present continu. Primers testimonis d’immortalitat, un projecte artístic que combinarà literatura, vídeo i fotografia fet amb el suport de David Campos. El projecte, informa Font, es divideix en tres parts: Realitat, Relació i Reacció. “El passat, el present d’una persona amb el no passat i el no present d’un mateix. Els conceptes de fracàs i d’èxit, d’objectius i frustracions, d’un sí o d’un no”, afegeix l’autora.

Encara queden uns mesos per poder llegir i veure Present continu. El que sí es pot fer ja és capbussar-se en les pàgines de la segona novel·la de Patrícia Font, titulada Plagio, i publicada per Editorial Barrett. Va arribar a les llibreries poc abans de Sant Jordi, i dijous 25 de maig la presentarà a la Nollegiu del Clot (c/ de València, 588). L’acte començarà a les 18.30 h.

La sinopsi del llibre explica el següent: “S’obre el teló i es veu un tipus anomenat Germán García les idees del qual per a una futura novel·la han estat copiades per un antic company de taller d’escriptura. I es veu una dramaturga de prestigi anomenada Pat Montesiamna que rep per error la carta d’acomiadament d’una tal Patrícia Font. I es veu més enllà del teló i l’escenari, el micromón d’un petit teatre. I es veuen apunyalaments per l’esquena. I es veuen vampirs. I es veu gent posseïda per l’esperit de David Foster Wallace. I es veuen partits de la Champions del Barça. Com es diu aquesta gran novel·la? Plagio és una obra original (quina contradicció!) que reflexiona sobre l’èxit i el fracàs, sobre l’anonimat i la celebritat, i que va rebre el 2019 la Beca Montserrat Roig.

Més informació, en aquest enllaç.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!