Quins dies hi haurà visites guiades a la fàbrica el 2023?

22/12/2022 - 12:27 h

La primera del nou any serà diumenge 15 de gener i les inscripcions ja són obertes.

Cada primer i tercer diumenge de mes s’ofereixen visites guiades a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, en les quals s’explica el passat i sobretot el present d’aquest espai d’innovació cultural. Aquesta periodicitat es pot veure puntualment alterada a causa del calendari; és el cas del primer diumenge del 2023, que també serà el primer dia de l’any i per tant Cap d’Any. Aquell dia, no hi haurà visita a la fàbrica.

Així doncs, aquells que vulgueu descobrir allò que preparen els artistes residents, com també curiositats de la fàbrica, la seva història i la seva arquitectura, la primera oportunitat que tindreu de fer-ho serà diumenge 15 de gener, com sempre, a les 12 h. Les inscripcions per a aquesta visita ja es poden fer, com també per a totes les altres programades fins al mes de juliol.

Aquestes són les dates de les visites guiades des d’ara i fins a l’aturada d’agost: 15 gener, 5 i 19 febrer, 5 i 19 març, 2 i 16 abril, 7 i 21 maig, 4 i 18 juny, i 2 i 16 juliol. Les inscripcions s’han de fer amb antelació, i l’activitat és gratuïta.

Més informació, en aquest enllaç.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!