'Relevé', un taller inspirat en el ballet de principis del segle XIX

30/11/2022 - 12:37 h

Organitzat per La Poderosa i impartit per Guillem Mont de Palol, es farà a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació el 10 de desembre.

En el marc del cicle “Kids&Dance“, sessions per gaudir del cos i del ball en família, el projecte cultural resident La Poderosa organitza dissabte 10 de desembre a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació el taller titulat Relevé. La sessió anirà a càrrec del creador de dansa i performance, ballarí i intèrpret Guillem Mont de Palol, i començarà a les 11.30 h.

Segons informa l’organització, per fer aquest taller “ens inspirarem en el ballet romàntic de principis del s. XIX. Utilitzarem músiques de Giselle, La sílfide i Coppèlia. Visitarem els imaginaris de les escenes més mítiques d’aquests ballets i ens convertirem en coreògrafs”. La proposta va dirigida a un públic intergeneracional i totes les edats hi seran benvingudes.

Per a més informació, cliqueu l’enllaç.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!